.

Wij blijven onderhandelen met bedrijven over spannende donaties en prijzen voor de winnaars in ruil voor reclame.

Op 31 december om 23:59 is de stemming gesloten
15 januari prijsuitreiking, aankondiging.

Deze site is opgezet om de publieke opinie te peilen over wie volgens het internet de beste is in een bepaald land. Geen jury, geen inmenging, alleen de mening van het volk over wie de grootste, meest loyale fanbase heeft.
U kunt op elke kandidaat in elke categorie eenmaal stemmen, eenmaal per 24 uur. U kunt een commentaar toevoegen nadat u geklikt hebt. Het klikken wordt per IP-adres gecontroleerd. De winnaar volgens de stemmen is gewoon degene die 1e staat op de ranglijst. De volgorde van de kandidaten is van meeste stemmen, naar minste stemmen.
De wedstrijd is zonder jury, geen beperkingen. Sommige resultaten lijken misschien vreemd, maar het is mogelijk! Bijvoorbeeld, als de persoon in kwestie een grote fanbase heeft en de link deelt op hun FB. Hierdoor kan het er uitzonderlijk meer om gaan wie meer fans heeft in het land, en wie op de hoogte is van de wedstrijd.  We hebben geen invloed op de wedstrijd, we bevoordelen niemand! Bedankt voor uw begrip. Stem alstublieft eerlijk!
Voorwaarden voor deelnemers
    - Deelnemers moeten afkomstig zijn uit het land - het staatsburgerschap hebben, of ten minste één ouder moet het staatsburgerschap van dat land hebben.
    - Een kandidaat kan in meer dan één categorie vallen, maar alleen als hij/zij echt prominent en actief is in de sector (Dit geldt vooral voor de categorieën zangeres, actrice, enz.).
    - Max 20 foto's toegevoegd door één artiest
Wij behouden ons het recht voor van categorie te veranderen voor deelnemers die meer geschikt zijn voor een categorie, maar niet voor aanraakpunten, omwille van de relevantie van de wedstrijd als geheel, bijvoorbeeld wanneer er een conflict is van veel tegenstemmen met de persoon of personen in kwestie in een bepaalde categorie, wat de geloofwaardigheid van de hele wedstrijd kan schaden.

Comments   

0 #1 Karri 2021-09-29 07:28
I'm amazed, I have to admit. Rarely do I come across a blog that's both educative and amusing, and let me tell you, you
have hit the nail on the head. The issue is something too few people are speaking intelligently about.
I'm very happy I came across this during my hunt for something regarding
this.

Review my homepage; ep (p[censored]oeroticarilwq.[censored]: [censored]://p[censored]oeroticarilwq.[censored])
Quote | Report to administrator

Recent commentaar

 • Paula Sémer

  Veys
  Rust zacht Paula Sémer. Feminist van het eerste uur. Je was een voorbeeld voor ons allen.

  Read more...

   
 • Paula Sémer

  Kin
  IDD .Ze was vrij vooruitstrevend , Heel anders dan sommige madammen in de politiek die uit tradities verdedigen die vrouwen in een rol duwen en dat verdedigen als keuze !

  Read more...

   
 • Ilya Prigogine

  Donte
  A reputable window Window. Repair: [censored]://stalbanswindows38073.blogpostie.com/3 2167604/five-easy-ways-to-window-repair-services-i n-st-albans service will provide you with an estimate of the ...

  Read more...

   
 • Eer aan Oekraïne

  Many
  De hele wereld is bang. Zoveel ellende, zoveel ellende. Veel moeders verloren hun zonen. Veel moeders zullen er nog veel meer verliezen. Elke persoon in de wereld die kijkt naar wat er in Oekraïne ...

  Read more...

   
 • Gotye

  Kaka
  Ja, dat kan ik doen .... :-*

  Read more...

   
 • Over het project

  Karri
  I'm amazed, I have to admit. Rarely do I come across a blog that's both educative and amusing, and let me tell you, you have hit the nail on the head. The issue is something too few people are speaking ...

  Read more...