.

Russische leger een van de sterkste ter wereld! Zo presenteerde het Russische leger zich voordat het Oekraïne binnenviel en een bloedige oorlog ontketende, die in hun land geen oorlog mocht heten, maar een bijzondere operatie. Ik lach, net zoals het Russische leger zich aan de wereld openbaarde. Als een van de meest zielige, zwakste legers ter wereld, gewoon lachwekkend. En niet dat alleen de soldaten zelf de schuld hebben, maar eerder de absoluut incompetente leiding en zelfs Poetin, met de minister van Defensie Soygu, die constant tussenbeide kwam zonder enige oorlogservaring of militaire opleiding.
rus vlajka

Het Russische leger heeft zichzelf belachelijk gemaakt, zijn eer en reputatie weggegooid, en nu weet de hele wereld dat het alleen maar de moeite waard is om te spugen en te lachen. Uit het actualiteitenverslag leerde de wereld over het Russische leger:
- Ze schieten zomaar onschuldige burgers neer
- Ze martelen burgers, binden hun handen op hun rug, sneden in één geval hun scrotum af en schoten hem vervolgens door het hoofd
- De ster van het Russische leger was ook een Russische kannibaal die, in plaats van in de gevangenis te zitten, naar de oorlog werd gestuurd, samen met vele andere gevangenen, aan wie werd beloofd dat hun straf zou worden opgeheven als ze langer dan 6 maanden zouden duren.
- Ze verkrachten vrouwen, maar ook gepensioneerde vrouwen, helaas ook kinderen, dieren
- Ze bombarderen burgerscholen, kleuterscholen, ziekenhuizen en kerken vol burgers
- Poetin eert de grootste verschoppelingen, dan de moordenaars
- In plaats van afstand te nemen van deze gruweldaden, geeft Rusland ze toe, en schept er zelfs over op met zinnen als "Laat ze ons vrezen".
- Volgens gegevens hebben Russische soldaten niet genoeg voedsel, water, kleding, uitrusting, enz.
- Russische soldaten stelen en laten gestolen spullen per trein naar huis sturen
- Velen van hen willen niet eens vechten, ze zien de immoraliteit van oorlog
- Corruptie in het Russische leger zorgde ervoor dat veel zwaar materieel werd beroofd van schilden etc.
- Russische tanks bleken de zwakste en meest kwetsbare ter wereld te zijn. Eén schot is voldoende en de hele tank ontploft, de koepel vliegt weg. De ladingen zijn zinloos onder de bemanning, niet in de dekking erachter.

Dus het Russische leger presenteerde zich: een ongecoördineerde, hongerige bende zonder wapens, eten of drinken, die vrouwen, kinderen en grootmoeders verkracht. Ze stelen en wat ze niet stelen, breken ze. En als dan de echte soldaten komen, rennen ze laf weg. En het slechtste van het slechtste zal door de president zelf worden toegekend. Voor het doden van burgers, het stelen van andere narigheid. Is dit het sterkste leger ter wereld? Om te lachen en dichtbij te komen.

Voeg commentaar toe

Security code
Refresh

Recent commentaar

 • Paula Sémer

  Veys
  Rust zacht Paula Sémer. Feminist van het eerste uur. Je was een voorbeeld voor ons allen.

  Read more...

   
 • Paula Sémer

  Kin
  IDD .Ze was vrij vooruitstrevend , Heel anders dan sommige madammen in de politiek die uit tradities verdedigen die vrouwen in een rol duwen en dat verdedigen als keuze !

  Read more...

   
 • Ilya Prigogine

  Donte
  A reputable window Window. Repair: [censored]://stalbanswindows38073.blogpostie.com/3 2167604/five-easy-ways-to-window-repair-services-i n-st-albans service will provide you with an estimate of the ...

  Read more...

   
 • Eer aan Oekraïne

  Many
  De hele wereld is bang. Zoveel ellende, zoveel ellende. Veel moeders verloren hun zonen. Veel moeders zullen er nog veel meer verliezen. Elke persoon in de wereld die kijkt naar wat er in Oekraïne ...

  Read more...

   
 • Gotye

  Kaka
  Ja, dat kan ik doen .... :-*

  Read more...

   
 • Over het project

  Karri
  I'm amazed, I have to admit. Rarely do I come across a blog that's both educative and amusing, and let me tell you, you have hit the nail on the head. The issue is something too few people are speaking ...

  Read more...