.

zeme

Hoi,
Onze excuses voor onze toespraak, het is om deze redenen dat we op zoek zijn naar een beheerder voor deze taalversie van de site van dit land.

Het project Votesforyou - de beste in het betreffende land werd in 2018 in Tsjechië opgericht, waar het een enorm succes was, dat daar tot op de dag van vandaag voortduurt. We hebben 30 landen toegevoegd, maar ik ben niet zo bedreven in alle talen en we hebben niet de capaciteit om artikelen, mensen en reacties van websitebezoekers op e-mails of opmerkingen toe te voegen. Daarom zijn we op zoek naar collega's om mee samen te werken, bij voorkeur door voorbeeld (Italiaans – Italiaanse versie van votingforyou, Spaans – Spaanse versie van stemmenforyou, enz.) Administratie is niet ingewikkeld.

Het project verdient aan Google Ads-advertenties en het maakt het mogelijk om SEO-artikelen en meer toe te voegen... Ons idee is dat een persoon die geïnteresseerd is in een website in zijn land een domein zal kopen, bijvoorbeeld het Italiaanse domein voteforoyu.it, of een andere van zijn keuze... En hij zal zijn webhosting opzetten en wij geven hem 100% toegang, instructies en hij wordt de absolute beheerder van de Italiaanse versie van de website. Hij kan geld verdienen met de site, Google Ads-advertenties en al het geld gaat naar hem. Hij kan het ontwerp enz. veranderen. Ons enige verzoek zal zijn dat hij het planeet aarde-pictogram houdt waar iedereen naar een ander land kan in het stemmen voor jou-project.

En waarvoor?

We spreken af ​​welk bedrag de belanghebbende ons eenmalig betaalt. En dat is alles. En dan heb je bijvoorbeeld voor altijd de Italiaanse versie van "votesforyou" en doe je ermee wat je wilt. Votesforyou heeft wat ons betreft een mooie toekomst, dus zie jij die daar ook liggen? Zie het als een kleine investering die u 100x terugbetaalt.

Interesse, deel uitmaken van Votesforyou? Wilt u de versie van uw land bezitten en beheren? Schrijf, we zullen het zeker eens zijn. Ontbreekt jouw land in Votesforyou? Binnen 1 maand zetten we het op met de basis invulling van de persoonlijkheid.


Jakub Hladík
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voeg commentaar toe

Security code
Refresh

Recent commentaar

 • Paula Sémer

  Veys
  Rust zacht Paula Sémer. Feminist van het eerste uur. Je was een voorbeeld voor ons allen.

  Read more...

   
 • Paula Sémer

  Kin
  IDD .Ze was vrij vooruitstrevend , Heel anders dan sommige madammen in de politiek die uit tradities verdedigen die vrouwen in een rol duwen en dat verdedigen als keuze !

  Read more...

   
 • Ilya Prigogine

  Donte
  A reputable window Window. Repair: [censored]://stalbanswindows38073.blogpostie.com/3 2167604/five-easy-ways-to-window-repair-services-i n-st-albans service will provide you with an estimate of the ...

  Read more...

   
 • Eer aan Oekraïne

  Many
  De hele wereld is bang. Zoveel ellende, zoveel ellende. Veel moeders verloren hun zonen. Veel moeders zullen er nog veel meer verliezen. Elke persoon in de wereld die kijkt naar wat er in Oekraïne ...

  Read more...

   
 • Gotye

  Kaka
  Ja, dat kan ik doen .... :-*

  Read more...

   
 • Over het project

  Karri
  I'm amazed, I have to admit. Rarely do I come across a blog that's both educative and amusing, and let me tell you, you have hit the nail on the head. The issue is something too few people are speaking ...

  Read more...