.

games

De beste spellen ter wereld - Computer- en consolegames zijn een favoriet tijdverdrijf van veel mensen. Hoewel de markt voortdurend nieuwe en nieuwe titels uitbrengt, is het waar dat sommige games praktisch niet oud worden. Er zijn gameseries die al tientallen sequels hebben gezien, of games die jaren later met grote bekendheid terugkwamen in de vorm van een remake. Je hoeft alleen maar te kiezen of je je eigen rijk wilt bouwen of buitenaardse indringers wilt bestrijden. Welke game je ook kiest, wetenschappers zeggen dat zelfs je hersenen er baat bij hebben. Allereerst oefen je je vermogen om te multitasken. Blijkbaar train je ook je geheugen, concentratie en, in sommige soorten spellen, nauwkeurigheid. Bovenal leren kinderen ook op een geweldloze manier Engels kennen. Sommige wetenschappelijke studies beweren zelfs dat het spelen van games veroudering vertraagt.

De meest gespeelde games ter wereld

Heb je je ooit afgevraagd wat  zijn de meest gespeelde games ter wereld? Newzoo stelt een regelmatig bijgewerkt leaderboard samen waar je maandelijkse spelerstrends voor de meest populaire gametitels kunt volgen. We zullen in de volgende post bespreken hoe de compilatie werkt en welke games momenteel aan de leiding zijn. Hoe wordt de ranglijst van de meest gespeelde games ter wereld samengesteld? Voordat we beginnen met het analyseren van de huidige resultaten, zullen we de methodologie schetsen die is gebruikt om de ranglijst van de meest gespeelde games ter wereld samen te stellen. Newzoo richt zich op de globale maatstaf van het aantal unieke spelers dat elk spel speelt. Het onderzoek maakt gebruik van een steekproef van 42 landen die geschikt zijn voor diepgaande analyse.

Meest populaire games ter wereld?

Welke game is de beste ter wereld? Dit is natuurlijk een moeilijke en brandende vraag voor alle enthousiaste gamers. Hoewel de keuze natuurlijk erg subjectief is, hebben onze redacteuren geprobeerd een ranglijst samen te stellen met de beste games ter wereld in 2020. Leun achterover en ga met ons mee op een excursie door de virtuele wereld tussen de populaire titels van nu en jaren geleden.

Het beste spel ter wereld

Als je zegt "de beste game ter wereld", zullen velen van ons zeker denken aan de ongelooflijk veelzijdige en nog steeds bloeiende game Grand Theft Auto. Games uit de Rockstar Games-workshop worden sinds 1997 in deze serie gepubliceerd en zijn echte gameklassiekers. Met een gerust geweten zouden we gemakkelijk meerdere titels van deze beroemde serie tot de beste games ter wereld kunnen rekenen. Kortom, de games Vice City, San Andreas of zelfs GTA V behoorden altijd tot de beste die een speler op de markt kon kopen.

De games van de wereld zullen niet verbeteren

De erfenis van Minecraft is enorm in de gamewereld van vandaag. Het verandert niets aan het feit dat de eerste Alpha-versie van het spel in 2009 werd uitgebracht en de volledige versie in 2011 het levenslicht zag. Het spel bestaat dus al tien jaar, maar het is nog steeds een van de meest populaire spellen ter wereld. Het principe is gebaseerd op maximale eenvoud. Vijf specifieke spelmodi, onmiskenbare 'kubus'-graphics en uren eindeloos plezier zijn gewoon de meest geschikte kenmerken van deze game.

Voeg commentaar toe

Security code
Refresh

Recent commentaar

 • Paula Sémer

  Veys
  Rust zacht Paula Sémer. Feminist van het eerste uur. Je was een voorbeeld voor ons allen.

  Read more...

   
 • Paula Sémer

  Kin
  IDD .Ze was vrij vooruitstrevend , Heel anders dan sommige madammen in de politiek die uit tradities verdedigen die vrouwen in een rol duwen en dat verdedigen als keuze !

  Read more...

   
 • Ilya Prigogine

  Donte
  A reputable window Window. Repair: [censored]://stalbanswindows38073.blogpostie.com/3 2167604/five-easy-ways-to-window-repair-services-i n-st-albans service will provide you with an estimate of the ...

  Read more...

   
 • Eer aan Oekraïne

  Many
  De hele wereld is bang. Zoveel ellende, zoveel ellende. Veel moeders verloren hun zonen. Veel moeders zullen er nog veel meer verliezen. Elke persoon in de wereld die kijkt naar wat er in Oekraïne ...

  Read more...

   
 • Gotye

  Kaka
  Ja, dat kan ik doen .... :-*

  Read more...

   
 • Over het project

  Karri
  I'm amazed, I have to admit. Rarely do I come across a blog that's both educative and amusing, and let me tell you, you have hit the nail on the head. The issue is something too few people are speaking ...

  Read more...